Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Muffins med mandelknas

Lækre muffins bagt med bl.a. mandelmel og med en skøn topping af mandel og karamel.

50 min.
12 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost





Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Muffins

    Rør 225 g smør og 225 g sukker blødt og cremet.

    Rør æggene i et af gangen og rør mindst 1 min. for hvert æg.

    Tilsæt vaniljekorn og mandelmel og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen. Rør det hele sammen og fordel i 12 store smurte muffinforme.

    Bag kagerne ved 200°C i ca. 20 min.

  2. Mandel-karamel topping

    Kom smør, sukker og fløde i en gryde og kog til det ligner en lys karamel.

    Tilsæt hakkede mandler og rør rundt.

    Kom mandelkaramellen hen over kagerne og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere 15 min. til kagerne er bagt og toppingen karamelliseret.

3. Servering
Afkøl helt inden servering.

TIP! Kan også bages i bradepande ca. 20* 30 cm
Muffins med mandelknas