Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mandelkage med blommer, is og chokoladesauce

En lækker svampet dessertkage med mandel og friske blommer. Serveres med is og chokoladesauce.

60 min.
12 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer







Frost

2. Sådan gør du
  1. Mandelkage med blommer

    Smelt smørret i en gryde.
    Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps.
    Rør mandelmelet i og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen og rør det hele sammen med smørblandingen.
    Kom dejen i en smurt bradepande ca. 18*25 cm.

    Halver blommerne, fjern stenene og skær dem i grove både.
    Vend blommer og grofthakkede mandler i rørsukker og kom den hen over kagen.

    Sæt kagen i ovnen ved 180 grader og bag den ca. 30 min.

    Mærk efter med en strikkepind om kagen er bagt der må ikke sidde dej på pinden.

    Afkøl på rist.

3. Servering
Skær kagen i pæne stykker og anret på tallerkenerne med en kugle is på toppen.
Kom chokoladesauce hen over og server.
Mandelkage med blommer, is og chokoladesauce