Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Langtidshævet pizza bianca caprese

Super simpel hjemmelavet langtidshævet pizza.

24 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer



Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Rør gæren ud i koldt vand, gerne i en røremaskine.
    Tilsæt olivenolie, salt og 400 g hvedemel og ælt dejen godt igennem.
    Tilsæt resten af melet lidt ad gangen og ælt til dejen slipper skålen, er blank og smidig.
    Lad den hvile 1 time.

    Del dejen i 4, tril til kugler og læg dem i en bradepande, så der er plads til at de hæver.
    Dæk bradepanden med plastfilm eller stor pose og sæt den i køleskabet til næste dag.


    Varm ovnen op til 250°C med en bageplade i bunden.
    Træk og drej pizzadejen til en rund pizza ca. 28 cm i diameter.
    Smør bunden med mascarpone og smuldr mozzarella hen over.
    Halver tomaterne og læg dem oven på.
    Bag pizzabunden nederst i ovnen ved 225°C, til kanten er gyldenbrun og sprød.

    Fortsæt med resten.

3. Servering
Top pizzaerne med skinke samt masser af frisk basilikum og server.
Langtidshævet pizza bianca caprese