Fjern det meste af fedtlaget på køllen. Dup den tør med køkkenrulle. Kom den i et ildfast fad eller læg plastikfilm på bordet og køllen ovenpå.
Rør sammen olivenolie, rødvin, fint hakket hvidløg, knækkede laurbærblade, fint hakket persille og alle krydderierne. Hæld marineringen over kødet og gnid den godt ind.
Pak køllen godt ind og kom i køleskab i 4-24 timer. Eller lad den sidde i marineringen på køkkenbordet i minimum en time før den kommer i ovnen.
Tag køllen ud af køleskabet en hel time før den skal i ovnen.
Varm ovnen til 200 grader.
Læg køllen på en bradepande, i stegeso eller ildfast fad og lad brune ved 200 grader i 15 minutter. Skrue varmen ned til 160 grader og lad lammet stege i yderligere 90 minutter.
Lad kødet hvile i 15-20 minutter efter du tager det ud af ovnen og før du skærer det.
Brug saften fra bradepanden til at lave sauce (hvis du synes du ikke har nok saft i bradepanden så kom lidt vand i og skrab krydderier og fedt op og brug til at koge op sauce sammen med 1/2 løg og 2 laurbærblade)