Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Lammekølle med lun rødbedesalat

Saftig lammekølle med masser af smag serveret med bagte rødbeder med granatæblekerner samt salatost.

100 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Lammekølle

    Lav nogle små ikke alt for dybe rids i lammekøllen og gnid den med skiver af 4-5 fed hvidløg samt 2 rosmarinkviste.
    Læg den i en bradepande, Krydr med salt og peber og brun den ved 225°C i 15 min.
    Sænk temperaturen til 180°C og steg i endnu ca. 60 min.

    Skær kødet af benet og skær det dernæst i tynde skiver på tværs af fibrene.

  2. Lun rødbedesalat

    Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker.
    Vend rødbederne i olivenolie sammen med knust hvidløg, resten af rosmarinen, salt og peber.

    Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen sammen med lammekøllen i ca. 50 min.

    Anret rødbederne på et fad og dryp med balsamico.
    Smuldr osten hen over og drys godt med granatæblekerner samt masser af friske krydderurter.

3. Servering
Server lammekøllen sammen med den lune rødbedesalat.
Lammekølle med lun rødbedesalat