Krydder kyllingen godt med salt og peber, drys med spidskommen og røget paprika. Steg på en pande, grillpande eller på grillen indtil gennemstegt, ca. 6 minutter på hver side. Lad kyllingen hvile i et par minutter før du skærer den i strimler og vender i hindbærsaucen.
Hak chili fint og kom i en lille gryde sammen med hindbær, brun farin, balsamico og ½ tsk. salt. Bring i kog og lad simre indtil hindbærene kan røres ud, ca 2 minutter. Sigt saucen og smid hindbærkernerne ud. Kom væsken tilbage i gryden, bring i kog og lad koge indtil saucen bliver sirupsagtig og du har ca 0,5 dl sauce tilbage i gryden, ca 2 minutter.
Vend kyllingestrimlerne i saucen.
Husk at chilier kan være vidt forskellige og ligeledes vores smagsløg. Smag et lille stykke af din chili før du bruger den, så kan du vurdere hvor spicy du vil have saucen og hvor meget chili du har lyst til at komme i.
Rør sennep, mayonnaise og creme fraiche sammen, smag til med salt og peber.
Skær kålen i fine strimler og vend i dressingen.
Varm brødet i ovnen eller på grillen.