Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kyllingesandwich med hindbær

Nogle gange skal aftensmaden bare være nem og hurtig, men det betyder ikke at den ikke skal være pakket med smag og struktur. Her er super nemme kyllingesandwiches med lækker hindbærdressing og slaw. Mums!

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & GrøntBrød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
 1. Kylling

  Krydder kyllingen godt med salt og peber, drys med spidskommen og røget paprika. Steg på en pande, grillpande eller på grillen indtil gennemstegt, ca. 6 minutter på hver side. Lad kyllingen hvile i et par minutter før du skærer den i strimler og vender i hindbærsaucen.

 2. Hindbærsauce

  Hak chili fint og kom i en lille gryde sammen med hindbær, brun farin, balsamico og ½ tsk. salt. Bring i kog og lad simre indtil hindbærene kan røres ud, ca 2 minutter. Sigt saucen og smid hindbærkernerne ud. Kom væsken tilbage i gryden, bring i kog og lad koge indtil saucen bliver sirupsagtig og du har ca 0,5 dl sauce tilbage i gryden, ca 2 minutter.

  Vend kyllingestrimlerne i saucen.

  Husk at chilier kan være vidt forskellige og ligeledes vores smagsløg. Smag et lille stykke af din chili før du bruger den, så kan du vurdere hvor spicy du vil have saucen og hvor meget chili du har lyst til at komme i.

 3. Slaw

  Rør sennep, mayonnaise og creme fraiche sammen, smag til med salt og peber.

  Skær kålen i fine strimler og vend i dressingen.

 4. Sandwichen

  Varm brødet i ovnen eller på grillen.

3. Servering
Fordel kylling og slaw på sandwichene og kom få skiver syltede agurker på også.
Kyllingesandwich med hindbær