Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kylling, Tabbouleh og yoghurt

Lad kyllingen marinere i yoghurt natten over for at få en lækker, mør og smagfuld kylling, som er super velegnet til grillen.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Kød & Fisk

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Kylling

    Skær brystet og lårene fra kyllingen. Gem skroget, da det kan fryses ned og bruges en anden gang. Pisk yoghurt, 2 spsk. citrosaft, tørret chili, spidskommen-pulver og fennikelfrø i en skål. Massér kyllingekødet med yoghurtmarinaden, og lad det sidde natten over. Tag kyllingen ud 30 minutter før, den skal på grillen.

  2. Tabbouleh

    Forbered bulguren efter instruktionerne på pakken. Lad det køle i køleskabet. Bulguren skal være kold, før den kan tilføjes grøntsagerne. Fjern kernerne fra tomaterne og hak dem, efterfulgt af persille, mynte og abrikoserne. Tilføj citronsaften og olivenolien. Bland det hele sammen. Salaten skal indeholde omtrent lige meget bulgur som grønt.

3. Servering
Servér den grillede kylling med Tabbouleh – eksempelvis med en skål chili eller chutney som tilbehør.
Kylling, Tabbouleh og yoghurt