Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Krydret oksekød med låg af bagt kartoffelmos

Kødsauce af krydret oksekød, tomat og gulerod bagt i ovnen under et låg af mosede søde og almindelige kartofler blandet med revet ost.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand. Kog dem møre, hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne og rør osten i. Smag til med salt og peber.

    Svits kødet i lidt olie, kom hakket løg og knust hvidløg ved og svits et par minutter. Krydr med paprika, spidskommen og oregano. Tilsæt gulerod i skiver samt tomat og kog 5 min.

    Kom kødsaucen i et ovnfast fad, kom mosen hen over og bag det i ovnen til overfladen er gylden.

3. Servering
Server med brød eller salat.
Krydret oksekød med låg af bagt kartoffelmos