Rids fedtkanten på lammekøllen let og gnid den med hakket hvidløg, oregano og chili.
Læg den i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Brun lammekøllen 15 min. ved 225°C og steg den færdig ved 160°C i ca. 75 min.
Dæk med folie og lad den hvile 15 min.
Skyl og skrub kartoflerne, så skrællen ryger af.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min. Hæld vandet fra og afkøl.
Skær kartoflerne i lidt mindre stykker og vend dem i en marinade af ¾ dl olivenolie, hvidvinseddike og dijonsennep smagt til med salt og peber.
Hæld lagen fra kapers og dup dem tørre. Steg dem sprøde i resten af olie og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Snit forårsløgene, skyl salaten og bræk den i mindre stykker.
Bland med kartofler og drys med kapers samt feta brækket i mindre stykker.