Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Konfiteret laks med frisk forårssalat

Frisk og sprød forårssalat med silkeblød og lækker laks. Perfekt forret til påskebordet. Hvis du ønsker at servere laksen som hovedret skal du regne med 150 g pr. Person og tilføje sprøde, ovnstegte kartofler og groft brød.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Konfit

    Vask og tør laksen.

    Varm olivenolie til 110 grader i en lille gryde. Skær rødløg i kvarte og kom i gryden sammen med laks, peberkorn, skal fra 1 citron, 3 kviste timian og et knust hvidløgsfed. Vær forsigtig og hold temperaturen på eller under de 110 grader, vi skal ikke dybstege laksen.

    Efter 10 minutter fisk laksen op. Lad dryppe af på køkkenrulle og drys med salt. Efter yderligere 15 minutter fisk rødløg og citronskal op.

  2. Salat

    Snit fennikel og radiser i tynde skiver. Hak en håndfuld dild og bland det hele sammen i en skål.

    Rør sammen saften fra citronen, lille smule af konfit-olivenolien (fra gryden) og æbleeddike. Smag til med salt og peber. Kom dressingen på salaten lige før servering.

3. Servering
Del salaten på 4 tallerkener og placere de konfiterede laksestykker, rødløg og citronskal oven på. Kom salt og peber på.

Hvis du ønsker at servere laksen som hovedret skal du tilføje sprøde, ovnstegte kartofler og groft brød.
Konfiteret laks med frisk forårssalat