Skyl kirsebærrene og pil stenene ud.
Findel kirsebærrene i en blender med sukker og vanilje.
Kom æggeblommer, fløde, mælk og kirsebærvin ved og blend et kort øjeblik til det er godt mixet.
Frys iscremen på en ismaskine og kom hakket chokolade ved, når konsistensen er som softice.
Kom isen i en lukket beholder og sæt den i fryseren indtil servering.
Hak nødderne i en foodprocessor eller multihakker.
Rør dem sammen med smør, sirup, sukker og hvedemel.
Del dejen i 6 lige store stykker.
Læg et stykke dej på en bageplade med bagepapir og form den så den er rund og flad.
Sæt den i ovnen ved 165°C varmluft i 10-12 min. til den er ensartet lysebrun også i midten.
Sæt en lille skål med bunden i vejret.
Lad kagen hvile lidt og løft den forsigtigt af med en palet.
Læg den oven på glasset så den kan forme sig til en kurv.
Lad kurvene køle helt af på glasset inden de løftes af.
Fortsæt med resten.