Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Karbonader af plantefars med syltede løg og svampe

Karbonader af plantefars med finthakkede soltørrede tomater serveret med syltede løg og svampe.

1 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt








Kolonial & Drikkevarer









2. Sådan gør du
  1. Karbonader

    Rør den færdige fars med finthakkede soltørrede tomater, udblødte og hakkede skovsvampe samt røget paprika.

    Form farsen til 4 store karbonader og vend dem i panko- eller almindelig rasp.

    Steg karbonaderne i neutral olie ved jævn varme til de er gyldne og sprøde.

  2. Syltede løg og svampe

    Pil rødløg, salatløg og skalotteløg, og skær dem i både.

    Blanchér rødløg og salatløg i hver sin gryde med lidt saltet vand i ca. 2 minutter. Afkøl dem med det samme.

    Svits skalotteløg møre på en pande i lidt olie, og tilsæt de rensede og udskårne svampe. Skru ned på svag varme og tilsæt den neutrale olie, sherry-eddike og soyasauce. Kog massen op og sluk herefter for varmen.

    Vend de blancherede rødløg og salatløg i massen og krydr med salt og peber. Lad det stå og trække ca. 30 min.

    Lun massen lige inden servering og hæld væsken fra.

3. Servering
Anret den lune salat på toppen af de sprødstegte karbonader.
Karbonader af plantefars med syltede løg og svampe