Rør den færdige fars med finthakkede soltørrede tomater, udblødte og hakkede skovsvampe samt røget paprika.
Form farsen til 4 store karbonader og vend dem i panko- eller almindelig rasp.
Steg karbonaderne i neutral olie ved jævn varme til de er gyldne og sprøde.
Pil rødløg, salatløg og skalotteløg, og skær dem i både.
Blanchér rødløg og salatløg i hver sin gryde med lidt saltet vand i ca. 2 minutter. Afkøl dem med det samme.
Svits skalotteløg møre på en pande i lidt olie, og tilsæt de rensede og udskårne svampe. Skru ned på svag varme og tilsæt den neutrale olie, sherry-eddike og soyasauce. Kog massen op og sluk herefter for varmen.
Vend de blancherede rødløg og salatløg i massen og krydr med salt og peber. Lad det stå og trække ca. 30 min.
Lun massen lige inden servering og hæld væsken fra.