Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kålwrap med krydret Naturli’ hakket

Spidskålsblade fyldt med sprøde grønsager, krydret Naturli' hakket og dressing.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt








Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Rør humus og chili sammen og smag til.

    Skyl spidskålen, kasser de grimme blade og bræk det flotteste af, 8 stk ialt.
    Riv agurken i lange bånd og snit ærterne fint på langs.

    Svits plantefarsen sammen med hakket løg, hvidløg og halvdelen af koriander og ingefær til det er løst. Smag til.

    Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 15 min., hæld vandet fra og damp dem tørre.
    Steg kartoflerne i olie ved god varme sammen med gurkemeje, koriander og ingefær til de er sprøde. Smag til.

3. Servering
Fordel den krydrede plantefars i kålbladene sammen med agurk og ærter. Dryp med chilihumus og ærteskud og server med kartofler.
Kålwrap med krydret Naturli’ hakket