Pisk æggehviderne stive, drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes og pisk til sej marengs.
Hak de brændte mandler og vend dem i marengsen.
Tegn en cirkel på et stykke bagepapir med en diameter på ca. 22.
Smør marengsen ud på cirklen og bag den ved 125°C i ca. 1 time.
Afkøl på rist og læg den dernæst på et fad.
Sæt en kagering/ring fra springformen omkring.
Hak daim og rør dem sammen med karamelisen.
Kom isen oven på marengsbunden og sæt den i fryseren.
Hak 125 g Toblerone og rør det sammen med chokolade-hasselnøddeisen.
Kom den oven på daimisen og sæt islagkagen tilbage i fryseren.
Hak 13 skildpadder groft og rør dem sammen med vaniljeisen.
Smag evt. til med lidt ekstra rom.
Kom isen oven på Tobleroneisen, glat overfladen og sæt islagkagen i fryseren til den er helt frosset og klar til servering, ca. 3 timer.