Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Islagkage med popcorn, skildpadder & Toblerone

En overdådig islagekage med bund af marengs og brændte mandler samt 3 lag is. Vaniljeis med skildpadder og rom, karamelis med daim samt hassselnødde-chokoladeis med Toblerone.

30 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost

Frost



Kolonial & Drikkevarer










2. Sådan gør du
  1. Bund af marengs og brændte mandler

    Pisk æggehviderne stive, drys sukkeret i lidt af gangen mens der piskes og pisk til sej marengs.
    Hak de brændte mandler og vend dem i marengsen.

    Tegn en cirkel på et stykke bagepapir med en diameter på ca. 22.
    Smør marengsen ud på cirklen og bag den ved 125°C i ca. 1 time.
    Afkøl på rist og læg den dernæst på et fad.
    Sæt en kagering/ring fra springformen omkring.

  2. Islagkage - 3 lag is

    Hak daim og rør dem sammen med karamelisen.
    Kom isen oven på marengsbunden og sæt den i fryseren.

    Hak 125 g Toblerone og rør det sammen med chokolade-hasselnøddeisen.
    Kom den oven på daimisen og sæt islagkagen tilbage i fryseren.

    Hak 13 skildpadder groft og rør dem sammen med vaniljeisen.
    Smag evt. til med lidt ekstra rom.
    Kom isen oven på Tobleroneisen, glat overfladen og sæt islagkagen i fryseren til den er helt frosset og klar til servering, ca. 3 timer.

3. Servering
Pynt kanten af islagkagen med resten af skildpadderne og læg et bjerg i midten af hakket Toblerone, chokoladekugler, popcorn og mini marshmallows.
Kom evt. lidt chokoladesauce og karamelsauce hen over og server straks.
Islagkage med popcorn, skildpadder & Toblerone