Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Isdessert med banan, chokolade og Bastogne kiks

Skøn sommerdessert med vaniljeis, knuste Bastogne kiks, skiver af banan og lækker sauce af kondenseret mælk toppet med peanuts.

15 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Frost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Hak chokoladen.

    Varm langsomt kondenseret mælk op i en gryde under konstant omrøring til det er gyldent.
    Pas på det brænder let på.

    Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, rør til det er helt smeltet.

    Skær bananerne i skiver.

    Knus Bastogne kiksene og hak peanuts.

    Fordel kiks og banan i glassene sammen med iskugler.

3. Servering
Kom chokoladesaucen hen over og drys med peanuts. Server straks.
Isdessert med banan, chokolade og Bastogne kiks