Vask og skær nektariner i stykker. Kom i en gryde med 1 dl vand og bring i kog. Lad simre indtil nektarinerne er bløde. Brug en stavblender til at mose dem med. Pres derefter mosen gennem en si for en silkeblød effekt.
Pisk æggeblommer og brun farin indtil lyst og luftigt. Kom kokosmælk og salt i en gryde og varm op til kogepunktet. Hæld den varme mælk i æggeblommerne i en tynd stråle, imens du pisker. Kom æggeblommemælken tilbage i gryden og varm op til kogepunktet. Rør konstant så det ikke brænder på.
Pisk den kondenserede mælk. Det er en god idé at placere en metalskål i fryseren i 30 minutter og piske mælken i den. Den bliver ikke ligeså luftig som flødeskum, men meget mere luftig og let, end når den kommer direkte ud af dåsen.
Rør nektarinmosen, limesaft og den piskede kondenserede mælk sammen med æggeblandingen. Hæld i en 1-literform og kom i fryseren i minimum 6 timer.