Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hjemmelavede isvafler

Fyld vaflerne med din favorit is, dyp den i smeltet chokolade og drys med topping.
Pistacie-chokolade overtrukket med hvid chokolade og drysset med tivoli krymmel. Banan-karamel overtrukket med lys chokolade og drysset med karamelknas og lyse chokoladedråber. Brownie heaven overtrukket med mørk chokolade og drysset med chokoladekrymmel.

15 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frost

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Lav først 6 store flotte iskugler og læg dem i fryseren. Fordel resten af isen i vaflerne så selve kræmmerhuset fyldes op. Læg kuglen oven på og stil isen i fryseren så den er godt frossen når den overtrækkes.

    Hak og kom chokoladen i et højt glas så vaflen kan dyppes ned i, et cafelatte glas er perfekt. Stil glassen i en gryde med lidt kogende vand i bunden og smelt det langsomt under omrøring.
    Tag glasset op af vandbadet, rør i chokoladen, den skal være flydende men endelig ikke for varm.

    Dyp isvaflen en ad gangen hurtigt ned i chokoladen. Drej rundt og drys straks med topping inden chokoladen stivner. Det går hurtigt så hav' tingene klar.

    Sæt vaflen tilbage i fryseren og tag den næste ud til overtræk.

3. Servering
Opbevar vaflerne i fryseren indtil de skal spises.
Hjemmelavede isvafler