Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Hel Kylling på grillen

Kom lørdagskyllingen på grillen og nyd smagen af sol og sommer – en hel kylling er klar på blot 45 minutter!

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Kyllingen

    Start med at vaske og tørre kyllingen grundigt.

    Læg kyllingen med brystet nedad og læggene mod dig selv. Brug en skarp kniv eller køkkensaks og skær/klip på begge sider langs rygraden. Kassér rygsøjlen.

    Vend kyllingen om som en åben bog, pres ned på brystbenet så kyllingen bliver helt flad.

    Rør krydderierne sammen og gnid på kyllingen.

  2. Grill

    Varm grillen til medium varme (ca. 175 grader) og læg kyllingen på, indersiden nedad.

    Grill 20 minutter på hver side, eller indtil kyllingen har nået en kernetemperatur på 75 grader.

    Du kan også vælge at grille kyllingen på indirekte varme (200 grader), hvis du foretrækker det.

3. Servering
Server med fyldig kartoffelsalat og/eller sprød sommersalat.
TIP: Det smager godt at pensle lidt BBQ-sauce på kyllingen til sidst, men den brænder hurtigt så hold godt øje.
Hel Kylling på grillen