Rør sammen smør (ved stuetemperatur), honning, spidskommen, cayennepeber, hvidløgspulver, salt og peber.
Vask og tør kyllingen grundigt. Skær løg, citron og hvidløg i grove stykker og kom ind i kyllingen. Smør marinaden på.
Kom kyllingen i et ildfast fad og ind i ovnen på 200 grader. Efter 20 minutter, tag kyllingen ud, øs saften fra fadet over den og til at undgå at marinaden brænder. Dæk fadet til med et enkelt lag staniol. Sæt kyllingen tilbage i ovnen i 60 min.
Tag kyllingen ud igen, øs saft over og stil den igen i ovnen (uden staniol) i 10 minutter eller indtil skindet er sprødt og kernetemperaturen har nået 75 grader.
Alle ovne er forskellige og din kylling skal evt. bruge mere eller mindre stegetid. Hold øje med den og brug evt. et stegetermometer hvis du er i tvivl. Kyllingen skal have en kernetemperatur på 75 grader.