Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Gulerodskage med yoghurttopping

En skøn gulerodskage med letkrydret smag og masser af pecannødder toppet med en skøn icing af yoghurt og flormelis.

60 min.
16 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer









2. Sådan gør du
  1. Rør smør og sukker blødt og cremet, pisk æggene i et af gangen og rør derefter mandelmel, fintrevet appelsinskal samt revet gulerod i dejen.

    Rør det sammen og sigt mel, krydderier og bagepulver i dejen.

    Tilsæt 75 g grofthakkede pecannødder, rør det sammen og kom dejen i en smurt bradepande.

    Bag gulerodskagen ved 175°C i ca. 30 min. og afkøl.

    Sigt flormelis i en skål og rør det forsigtigt sammen med yoghurt.

3. Servering
Pynt kagen med icing og hakkede pecannødder. Skær den i passende stykker og server.
Gulerodskage med yoghurttopping