Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillspyd med nektarin i baconsvøb

Lækre spyd med saftige nektariner svøbt i bacon serveret til appelsin-paprikakrydret svinemørbrad.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kød & Fisk


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Grillspyd med nektarin i baconsvøb

    Skær nektarinerne i kvarte og sæt dem på spyd samtidig med at baconen svøbes omkring.
    Grill spyddene ved direkte/indirekte varme ca. 6-8 min. så baconen er sprød men uden at nektarinerne bliver alt for bløde.

  2. Grillet appelsin-paprikakrydret svinemørbrad

    Skær svinemørbraden i tykke skiver og vend det i en marinade af appelsinsaft, olivenolie, paprika og hvidløgspulver.
    Lad det trække 15 min. og grill det ca. 3 min. på hver side lige inden servering.

3. Servering
Drys grillspyddene med friske urter og server dem til den appelsin-paprikakrydret sviemørbrad.
Suppler evt. med grillost på grillspyddene
Grillspyd med nektarin i baconsvøb