Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet svinekoteletter med salvie og gulerod

Svinekoteletter er altid lækre på grillen. Denne grillret, med kombinationen af sød gulerodspuré og grillede gulerødder, er nem, og samtidig den ideelle succesret med sit farverige udseende, til når du har venner forbi til middag.

150 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Svinekoteletter

    Marinér svinekoteletterne i en blanding af olie, salvie og saften fra citronen og lad dette stå på køl i et par timer.

  2. Gulerodspuré

    Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Tilføj halvdelen at smørret på en pande og steg dem ved lav varme med salt og peber indtil de er møre. Tilføj 1-2 spsk. æblecidereddike.

    Blend gulerødderne med resten af det kolde smør indtil blandingen er ensartet og jævn. Tilføj salt, peber og eddike efter behov.

  3. Grillede gulerødder og svinekoteletter

    Tænd grillen og smid koteletterne på i ca. 4-5 minutter på hver side. Lad svinekødet være lyserøde i midten. Pensl gulerødderne med 2 spsk. olivenolie og grill dem indtil de er møre og lidt ’brændte’ på overfladen. Tag dem af grillen og tilføj en smule æblecidereddike, salt og peber.

3. Servering
Placér gulerodspuréen, som første lag, på tallerkenen og tilføj så de grillede gulerødder og de grillede svinekoteletter.

Server retten med brød og en grøn salat.
Grillet svinekoteletter med salvie og gulerod