Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet lam med rosmarin og citronglaserede gulerødder

Saftig grillet rosmarinkrydret lammeculotte serveret med nye gulerødder glaseret i citronsaft, smør og honning.

45 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Gnid lammekødet med knust hvidløg og hakket rosmarin. Krydr med salt og peber og grill culotten indirekte 15-20 min. afhængig af størrelse.
    Brug evt. et stegetermometer. Kødet er rosa ved en centrumtemperatur på 62°C.

    Skrab eller skræl gulerødderne.
    Smelt smørret på panden, tilsæt citronsaft og lidt fintrevet citronskal og kom gulerødderne ved.
    Damp dem under låg i 4 min., tag låget af, tilsæt honning og damp og ryst panden jævnligt til alt væden er fordampet og gulerødderne glaseret. Smag til.

3. Servering
Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene og server med glaserede gulerødder drysset med urter.
Grillet lam med rosmarin og citronglaserede gulerødder