Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet laks med quinoa, nye ærter & agurk

Laks på grillen og skøn sprød salat med nye friskbælgede ærter, quinoa, små agurker og avocado.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Skyl quinoa i koldt vand og kog dem i letsaltet vand som anvist.

    Bælg ærterne og halver agurkerne på langs. Halver avocadoer, fjern stenene, skær dem i både og pil skallen af. Dryp med limesaft og gem resten til fisken.

    Dup fisken tør, krydr med salt og peber og pensl med lidt olie. Grill den ca. 4 min. på hver side på en varm grill.

    Vend den let afkølede quinoa i en marinade af hvidvinseddike og olivenolie smagt til med lidt fintrevet limeskal, salt og peber. Vend dernæst ærterne i.

3. Servering
Anret laksen på tallerkenerne sammen med quinoa og ærter blandet med agurk samt avocado. Pynt med ærteskud og server.
Grillet laks med quinoa, nye ærter & agurk