Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillet laks med kartoffelmos og asparges

Laks og asparges er en klassisk kombination og utrolig velsmagende. Her serveres de med kartoffelmos tilberedt med kærnemælk og grillede forårsløg som tilbehør.

50 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Kød & Fisk

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Kartoffelmos

    Kog kartoflerne i usaltet vand, indtil de er møre. Mos kartoflerne og bland dem med smør, eddike, kærnemælk, salt og peber. Tilføj mælken efter behov. Mosens konsistens skal være som en tyk fløde.

  2. Laks og asparges

    Grill laksen på bagepapir med skindet nedad i 6-7 minutter. Vend laksen på den anden side, og giv den yderligere 1 minut. Tilføj salt, peber og saften fra en citron.

    Grill aspargesene og de hele forårsløg (skær kun bunden fra og brug resten) i et par minutter på hver side med 1 spsk. olivenolie.

3. Servering
Servér laksen med kartoffelmosen, og pynt tallerkenen med de grillede asparges og forårsløg.
Grillet laks med kartoffelmos og asparges