Lad husblassen ligge i blød i koldt vand i 5-10 minutter.
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommerne med 5 spsk. sukker (gem de sidste to til ananassen).
Smelt husblassen i halvdelen af kærnemælken (varmes ved lav temperatur i en gryde).
Pisk med et piskeris og sørg for, at det ikke bliver for varmt.
Tag gryden af varmen, når husblassen er smeltet.
Tilføj resten af kærnemælken og pisk blandingen sammen med æggeblomme- og sukkerblandingen.
Tilføj citronsaft og citronskallen.
Vend det hele i piskefløden til slut.
Kom cremeblandingen i en beholder eller skål, og sæt blandingen i fryseren i ca. 3 timer.
Pisk cremen endnu engang lige før servering, så konsistensen bliver fyldig og tyk.
Skær ananassen i 6-8 dele.
Dyp stykkerne i det sidste sukker og hæld rom over.
Grill ananasstykkerne, indtil de får fine grillmærker.