Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede spidskål med mozzarella og pesto

Små spidskålspakker med mozzarella, grilles og dryppes med pesto. Perfekt tilbehør til grillmaden.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Grillede spidskål med mozzarella og pesto

    Skær spidskålen i kvarte og skær stokken af.
    Damp spidskålen i letsaltet vand ca. 4-5 min., dryp godt af og fjern lidt af indmaden.
    Del osten i fire og læg dem i fordybningerne.
    Rul spidskålen sammen, så osten pakkes godt ind.

    Grill spidskålen til osten begynder at smelte.

3. Servering
Server de varme kålpakker dryppet med pesto.
Grillede spidskål med mozzarella og pesto