Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Grillede blommer

Frisk, let og lækker sensommerdessert af saftige blommer, med masser af smag og struktur. Perfekt til at nyde sammen med “en lille en” efter middagen.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Blommer

    Halver blommerne, fjern stenen og grill dem på en meget varm grill eller grillpande i nogle minutter på hver side.

  2. Mascarponecreme

    Rør sammen mascarpone, citronsaft, flormelis og kornene fra en vaniljestang. Pisk fløden let og vend i mascarponecremen.

3. Servering
Kom to halve blommer og en god skefuld mascarpone-creme i en skål.

Hak pistacierne grovt og kom ned i hver skål. Hak chokoladen fint eller skrab kniven efter den flade side så du får tynde chokoladeflager. Drys over blommerne. Hak de tynde “hår” (bladene) af en halv fennikel og/eller lidt frisk mynte og drys over.
Grillede blommer