Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Glaserede æbler

Friske æbler pakket ind i en tynd skal af sukker og drysset med knuste macarons.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Øvrige


Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Vask æblerne, fjern stilk og blomst og tør dem godt.

    Stik pindene i æblerne fra blomst til stilk og stil dem på et stykke bagepapir penslet med olie.

    Bring sukker, vand og glucosesirup i kog i en gryde og lad det koge for svag varme til sukkeret er opløst.

    Kog lagen.
    Tjek at lagen er færdig: stik en pind i den, hold pinden derefter under koldt vand og se om lagen stivner og bliver hård. Først da er den klar til brug.

    Dryp æblerne et ad gangen i den varme lage, vend dem over gryden til overskydende lage er dryppet af.

3. Servering
Stil æblerne på bagepapir og drys straks med knuste macarons, kokos og nødder.
Glaserede æbler