Start med at lave de tre slags fyld.
1. Smelt finthakket lys chokolade i friskbrygget espresso, rør til chokoladen er helt smeltet og rør farin, whisky og fløde i.
2. Rør peanutbutter og kondeseret mælk sammen og bland med peanuts.
3. Smelt nougaten en anelse over vandbad og bland med granola.
Hak den mørke chokolade fint og smelt 2/3 over vandbad.
Tag skålen af varmen og rør resten af chokoladen i.
Rør til den er helt smeltet og blank.
Hæld chokoladen i formene så hullerne er helt dækket.
Vend bunden i vejret, så det overskydende chokolade løber ud og ned på et stort stykke bagepapir.
Skrab overfladen af formen ren med en paletkniv.
Stil formene på køl 5 min.
Fyld dem og stryg overfladen med chokolade, så fyldet er lukket helt inde.
Sæt chokoladerne køligt mindst 2 timer og vend dem forsigtigt ud af formene.