Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Fyldte chokolader med nougat & marcipan

Hjemmelavede fyldte chokolader med to slags fyld.
Nougat med appelsin og marcipan med rosiner trukket i rødvin.

90 min.
30 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Kolonial & Drikkevarer




Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Fyld

    Marcipan med rosiner:
    Bring rødvin og rosiner i kog, tag gryden af varmen og lad det trække 30 min.
    Bland rosinerne med marcipan.

    Nougat med appelsinskal:
    Rør nougat sammen med fintrevet appelsinskal.

  2. Chokolade

    Hak den mørke chokolade fint og smelt 2/3 over vandbad.
    Tag skålen af varmen og rør resten af chokoladen i.
    Rør til den er helt smeltet og blank.
    Hæld chokoladen i formene så hullerne er helt dækket.
    Vend bunden i vejret, så det overskydende chokolade løber ud og ned på et stort stykke bagepapir.
    Skrab overfladen af formen ren med en paletkniv.
    Stil formene på køl 5 min.

    Fyld dem og stryg overfladen med chokolade, så fyldet er lukket helt inde.

    Sæt chokoladerne køligt mindst 2 timer og vend dem forsigtigt ud af formene.

3. Servering
Opbevar chokoladerne køligt og tørt.

TIP! Den overskydende chokolade kan bruges til kage, småkager eller anden konfekt hvor det blandes.
Fyldte chokolader med nougat & marcipan