Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

En julet vintercocktail

En smagsfuld vintercocktail med hint af julede toner, som gører sig godt til julefrokosten eller som dessert efter en skøn middag med dejlige gæster.

30 min.
1 person
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer


Vin & Spiritus


2. Sådan gør du
  1. Timian og ingefær sirup

    Kom 3 dl sukker og 3 dl vand i en gryde og varm over lav varme indtil sukkeret er helt opløst. Skær ingefær i stykker, kom i gryden og lad simre i 5 minutter. Tag gryden af varmen og tilføj timiankviste. Kom låg på gryden og lad trække i 30 minutter. Sift siruppen, hæld på flaske og opbevar på køl.

    Du kan lave sirupen flere dage i forvejen til at spare tid på selve dagen. Sirupen er ikke kun god til cocktails, den er suveræn blandet i danskvand.

  2. Shake!

    Fyld en cocktailshaker med isterninger. Hæld 4 cl whiskey, 2 cl portvin, 4 cl ingefærsirup samt saft og skald fra en clementin over. Ryst!

3. Servering
Si cocktailen over is i et glas. Pynt med et maraschino kirsebær, timian og clementinskald.
En julet vintercocktail