Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Djævleæg

Smagfulde og sjove æg, perfekte til påskefrokosten!

Du kan selvfølgelig være kreativ med denne opskrift som andre og komme dine yndlings krydderier i fyldet - tænk karry, chili, karamelliserede løg, avocado eller friske krydderurter.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Æg

    Kog æggene til de er hårdkogte, pil dem og halvere på langs. Skrab blommen ud og brug til fyld. Set æggehviderne til side.

  2. Fyld

    Kom æggeblommer, mayo, creme fraiche, sennep, spidskommen og saft fra ½ citron i en blender og spind indtil ensartet. Smag til med salt og peber.

    Kom fyldet i en sprøjtepose og del jævnt mellem æggehviderne.

3. Servering
Steg bacon sprødt på en pande eller i ovnen. Kom små, sprøde baconstykker og finthakket purløg ovenpå æggene.
Djævleæg