Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Cremet kartoffelsalat med hjertesalat

Nye kogte kartofler vendt i lækker cremet dressing med sennep og kapers og blandet med sprød hjertesalat, salatløg og karse.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Skrub skindet af kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 15 min. og afkøl.

    Rør cremefraiche, mayonnaise, dijonsennep, hvidvinseddike, sukker og kapers sammen og smag dressingen til med salt og peber.

    Vend kartoflerne i dressingen og lad dem trække lidt.

    Skyl salaten og del den i blade. Pil og snit løget fint.

3. Servering
Anret kartoffelsalaten på et fad blandet med salatblade og løg, drys godt med klippet karse og brøndkarse og server.
Cremet kartoffelsalat med hjertesalat