Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Coq au Riesling

Løgismose kyllingelår tilberedet med en god flaske Riesling sammen med et gavmildt skvæt piskefløde, en håndfuld svampe og en god tørsaltet bacon.

60 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt







Vin & Spiritus

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Varm en stegegryde op, og brun kyllingelårene rigtig godt af ved mellem-varme (ca. 10 min på skindsiden og 5 min. på den anden side).

    Svampe og selleri renses, skæres i passende stykker og tilsættes i gryden sammen med tern af bacon, og det hele brunes godt af.

    Løg pilles, vaskes og skæres i både og kommes i gryden.

    Timian vaskes og tilsættes sammen med hvidvinen.

    Lad alkoholen koge af vinen og tilsæt nu fløden.
    Sæt låg på, skrue ned, og lad det simre i 35-45 min. ved svag varme.

    Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.

3. Servering
Drys hakket persille ud over retten lige før servering.
Spis retten med kartoffelmos eller pasta.
Coq au Riesling