Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Choko-appelsin trøffel

En himmelsk lille bid!

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost

Øvrige


Frugt & Grønt


2. Sådan gør du
  1. Varm fløden op til kogepunktet og tag gryden af varmen.
    Hak chokoladen fint og smelt chokoladen i den varme fløde.
    Rør til massen er jævn og smag til med appelsinsaft og appelsinskal.
    Sæt trøffelmassen koldt ca. 1 time til den kan trilles til kugler.
    Sæt kuglerne koldt evt. i køleskabet, hvis det skal gå hurtigt.
    Tril kuglerne i kakao eller overtræk dem med mørk chokolade.
    Opbevar kuglerne tørt og køligt.

3. Servering
Læg chokoladetrøflerne i en fin skål eller på et fad og server til en god kop kaffe efter middagen.

30 stk.
Choko-appelsin trøffel