Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagte gulerødder med pocheret æg & ristet rugbrød

Ovnbagte gulerødder serveret med pocheret æg, ristet rugbrød og friske krydderurter.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Skrub gulerødder, læg dem i et ovnfast fad, pensl med olie og krydr. Bag dem ca. 25 min. ved 200°C til de er gyldne og møre.

    Rist brødene.

    Bring en gryde med letsaltet vand i kog, tilsæt et par dråber eddike og lad det simre.

    Slå æggene ud i en kop, et af gangen.

    Lav en hvirvel i vandet med et piskeris. Stop med at piske i vandet, og hæld hurtigt men forsigtigt ægget ned i midten af hvirvlen.

    Lad ægget samle sig, og lad det koge i ca. 2-3 min. så blommen stadig er flydende.

3. Servering
Anret gulerødderne på ristet brød og læg æggene oven på. Drys med urter og server.
Bagte gulerødder med pocheret æg & ristet rugbrød