Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagte æbler med kanel & nøddecrunch

Er du lækkersulten eller kommer der pludselig gæster forbi, så kan disse skønne æbler med kanel og nøddecrunch laves på ingen tid.

15 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Kolonial & Drikkevarer




Mejeri & Ost

2. Sådan gør du
  1. Halver æblerne og fjern kernehusene med et kuglejern eller teske.
    Læg æblerne i et ovnfast fad og læg en lille kanelstang i hver fordybning.
    Hak mandler og nødder og fordel dem på æblerne.
    Dryp med honning og bag æblerne 10-15 min. ved 200°C til de er møre.

3. Servering
Server æblerne med en god kugle vaniljeis og lidt ekstra honning.


Se eksempler på flere opskrifter her https://netto.dk/opskrifter/
Bagte æbler med kanel & nøddecrunch