Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Bagt torsk, grillet fennikel og dildmayo

Dette er en god måde at bruge fisk på grillen! Det er super lækkert og nemt at lave, og kræver meget lidt forberedelse, eftersom torsken blot skal smækkes på grillen lige før servering.

50 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer

Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
 1. Dildmayonnaise

  Blend dilden med olivenolie. Pisk æggehviderne, sennep, salt og peber indtil massen bliver tykkere. Tilføj langsomt dild-olien, og pisk fortsat indtil massen bliver ensartet og jævn. Dildmayoen kan laves op til 5-6 dage i forvejen. Husk blot at opbevare mayoen på køl.

 2. Torsk og grøntsager

  Vask fenniklerne og skær dem i halve. Kog dem i saltet vand i ca. 10 minutter indtil de er møre. Sæt dem til side.

  Skær torsken i 4 stykker. Vask squashen og skær den i tern. Skær løgene i tynde skiver.

  Brug et stk. papepapir til hver pakke. Placér løg, squash, fisk, smør, citronsaft, et skvæt vin og den resterende dild. Tilføj salt og peber og kom de fyldte pakker på grillen i 8-10 minutter.

  Placér pakkerne langs kanten af grillen for at undgå, at fisken kommer for tæt på kullet. Grill fenniklerne samtidig med pakkerne. Fenniklerne må gerne grilles ved en højere temperatur og kan derfor godt placeres på midten af grillen.

3. Servering
Når fisken er gennemgrillet, kan pakkerne åbnes og serveres sammen med de grillede fennikler og dildmayoen. Servér eventuelt nye kartofler og brød som tilbehør.
Bagt torsk, grillet fennikel og dildmayo