Blend dilden med olivenolie. Pisk æggehviderne, sennep, salt og peber indtil massen bliver tykkere. Tilføj langsomt dild-olien, og pisk fortsat indtil massen bliver ensartet og jævn. Dildmayoen kan laves op til 5-6 dage i forvejen. Husk blot at opbevare mayoen på køl.
Vask fenniklerne og skær dem i halve. Kog dem i saltet vand i ca. 10 minutter indtil de er møre. Sæt dem til side.
Skær torsken i 4 stykker. Vask squashen og skær den i tern. Skær løgene i tynde skiver.
Brug et stk. papepapir til hver pakke. Placér løg, squash, fisk, smør, citronsaft, et skvæt vin og den resterende dild. Tilføj salt og peber og kom de fyldte pakker på grillen i 8-10 minutter.
Placér pakkerne langs kanten af grillen for at undgå, at fisken kommer for tæt på kullet. Grill fenniklerne samtidig med pakkerne. Fenniklerne må gerne grilles ved en højere temperatur og kan derfor godt placeres på midten af grillen.