Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Angus steak med smørristede kantareller & gorgonzola

Super lækker steak med smørristede kantareller og cremet gorgonzola.

15 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Krydr bøfferne med salt og peber.

    Rens kantarellerne og skær de største i mindre stykker.

    Hak løg og hvidløg.

    Steg løg, hvidløg og kantareller i halvdelen af smørret ved god varme til svampene er gyldne og møre.

    Kom resten af smørret ved, krydr med salt og peber og drys godt med persille.

    Grill bøfferne 2-3 min. på hver side afhængig af hvor røde de skal være.

3. Servering
Læg en god skive gorgonzolaen på hver steak og top med kantareller.
Server straks fx med små kartofler.
Angus steak med smørristede kantareller & gorgonzola