Avokado er lækker og lidt eksklusiv. Men det kan godt være lidt svært at se, hvornår den er moden. Få de bedste tips og tricks til at spotte en moden avokado, og lær hvordan du kan modne den i en fart.
Det kan være svært at gennemskue, hvornår en avokado er moden, men en avokado er moden når:
Avokadoer er hårde, når de bliver plukket, så de kan holde til at blive transporteret. Derfor skal de have lidt tid til at opnå den bløde cremede konsistens, som vi forbinder med en moden avokado.
Avokadoer skal opbevares ved stuetemperatur, hvor de langsomt vil modne. Hvis du vil sætte farten op, så læg dem i en pose med et æble eller en tomat. Æbler og tomater udskiller nemlig gasarten ethylen, som sætter modningsprocessen i vejret. På den måde vil avokadoen hurtigere blive moden.
Står du med en hård avokado og har brug for, at den bliver blød med det samme, kan du varme den i ovnen, men pas på at du ikke kommer til at bage den.