Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sæt fisk på bordet

Har du svært ved at overbevise familien om, at der skal fisk på bordet hver uge? Så får du her 3 lækre idéer til nemme familievenlige fiskeretter.

Rejefrikadeller

Hjemmelavede fiskefrikadeller smager fantastisk, og du kan jo prøve at tviste den og bruge rejer i stedet for. Servér fiskefrikadellerne med kartofler eller i et pitabrød og top op med coleslaw

Sådan gør du:

Lav en fars ved at blende 250 g rejer, 1 løg, 1 æg og 1 spsk. kartoffelmel eller mel. Smag til med salt, peber og lidt citron eller lime. Hvis farsen er lidt for tynd, så tilsæt mere kartoffelmel eller rasp, er den for tør, så tilsæt eventuelt lidt mælk. Form farsen til frikadeller og vend dem i rasp. Steg dem på panden i smør eller olie.

TIP!
Gem 50 gram rejer og blend dem hurtigt med i farsen til sidst, så de er i lidt større stykker, det giver lidt ekstra bid til frikadellerne.

Kæmpe fiskepinde

Glem alt om fiskepinde på frost – lav dine egne kæmpe fiskepinde og servér med kartoffelbåde. Det hele bliver tilberedt i ovnen, så du kan lave noget andet imens.

Sådan gør du:

Skær laksebøffer eller en torskeside i lange 3 cm tykke "stave". Vend fisken i æg og rasp, læg dem på en plade med bagepapir og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

TIP!
Lav dobbeltportion af fiskepinde og frys de panerede, men ubagte, pinde i fryseren på en plade. Når fiskepindene er frosne, kan du samle dem i en frostpose. Så skal de blot i ovnen direkte fra frost i ca. 20 minutter.

Lakseburger med avokadocreme

En burger, der helt sikkert appellerer til teenageren. Den både smager godt og tager sig godt ud på Instagram.

Sådan gør du:

Mos en avokado og rør den op med 2 spsk. aioli, hvidløg og citron, så den bliver til en lækker creme. Steg laksebøffen på panden med salt, peber og citron. Flæk en fuldkornsbolle og smør den med avokadocremen. Læg laksen og skiver af agurk, rød peber, rødløg og salat i bollen og servér.