Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rengøring med damp

Rengøring med damp giver et renere resultat og passer samtidig på miljøet. Bliv klog på, hvordan en damprenser og en dampmoppe kan hjælpe dig lige her.

Sådan virker damp

At gøre rent med damp er både nemmere og hurtigere, giver et renere resultat og passer på miljøet samtidig. Du behøver nemlig ikke andet end en smule vand fra hanen til at få has på alt skidt, snavs og bakterier i dit hjem. Du hælder bare vand på din dampmoppe eller damprenser, så omdanner den vandet til varm damp, der med sin høje temperatur dræber 99,9 procent af alle bakterier og effektivt fjerner madrester, støv og snavs.

Dermed skaber du også et bedre indeklima. I modsætning til rengøringsmidler generer damp ikke luftvejene, og da dampens høje varme både virker desinficerende og bakteriedræbende, får du et renere hjem og dermed et sundere indeklima, som er med til at forebygge astma og allergi.

Vask gulvet med damp

En dampmoppe ligner en almindelig gulvmoppe, men den blæser damp ud forneden, hvor der også sidder en microfiberklud til at gøre rent med. Dampmoppen er nem at svinge rundt med og perfekt til gulvvask – uanset om du har klinker, fliser, laminat eller parketgulve derhjemme. Dine gulve bliver skinnende rene, uden at du skal bakse med varmt vand, sæbe og gulvmopper, der skal vrides. Og så går det legende let. Dampen trænger nemlig ind i selv de mest mikroskopiske huller og revner, så alt snavs og bakterier kommer væk. På grund af de høje temperaturer anbefales damp dog ikke til trægulve og lakerede gulve.

Damp er det nye sort, når du vil have et rent hjem, men det er også godt, hvis I døjer med allergi. Læs mere om damp.

Damp dit tøj rent og glat

Men det er ikke kun til gulvvask, damp er genialt. Du kan også bruge en håndholdt damprenser til at rense dit tøj. Den varme damp genopretter fibrene i tøjet, så det føles som nyt og dræber samtidig bakterierne, så ubehagelige lugte fra sved eller røg forsvinder ud af dit tøj. Damprenseren fungerer også som et smart strygejern, der forsigtigt glatter din skjorte, blazer eller yndlingskjole, uanset om den er lavet i sarte materialer som uld, kashmir, blonder og silke.

Har du svært ved at få ryddet op og ud? Ryd op i dit rod - 8 enkle tips

 

Damp klarer … alt!

Endelig kan du få forskellige mundstykker til din damprenser, så du kan bruge den skoldhede damp til at rengøre mere eller mindre alt i dit hjem. Brug for eksempel damp til at rense stoffet på din sofa, dine puder eller lænestol – selv sæderne i bilen. Du kan også vaske dine spejle og vinduer og bruge dampen til at trænge ind alle de steder, der normalt er svære at få rene – lige fra dine bilfælge til fugerne på badeværelset.

 

Fra lørdag d. 17. marts til fredag d. 23. marts 2018 kan du i Netto finde en damprenser og en dampmoppe.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.