Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ideer til en uhyggelig Halloween-velkomst

”Guf eller gyyyys!” Vil du gerne være det hus på vejen, som ungerne er mest draget mod, når mørket er faldet på, og det er tid til at stemme dørklokker? Så læs med her. Vi giver dig masser af bloddryppende inspiration til uhyggelig pynt til haven eller opgangen.

 

Læg et lig i forhaven

Skal det være ekstra uhyggeligt, kan du lægge et lig i forhaven. Grav eventuelt et hul og lad spaden stå, og læg liget, så det ser ud til, at det er ved at kravle op af hullet. Bor du i lejlighed, kan du lade liget ligge på trappen i opgangen. Effekten er den samme. Har du ikke lige et falsk lig liggende, kan du lave din egen bodybag. Arranger en masse puder oven på en sort sæk, så det ligner en krop med hoved, ben og arme. Pak dem nu ind i flere sorte sække og vikl gaffatape omkring. Voila – et styk temmelig uhyggelig ligpose.

 

Spindelvæv i buskene

Skab den helt rigtige dystre stemning allerede ude fra vejen ved at sætte falsk spindelvæv i hækken eller buskene ud mod vejen. Gå all in og smid et par plastikedderkopper i også, så er du sikker på et hvin eller to allerede der.

Bliv klar til årets uhyggeligste fest
UHYGGELIGE SNACKS OG PYNT TIL HALLOWEEN-FEST

Lav din egen gravsten

Du kan også give forhaven lidt kirkegårdsstemning med falske gravsten. Skær en sten ud af flamingo eller pap, mal den grå, og skriv noget uhyggeligt derpå som for eksempel You’ll be next eller Rest in pieces.

 

Ding dooong

Ingen Halloween uden en dørklokke, så hvorfor ikke gøre ringklokken til en del af uhyggen. Hæng en hjemsøgt dørklokke op, der siger uhyggelige lyde, når du ringer på. Uuuuh, så er stilen lagt.

 

Lad lemmer stikke op af jorden

Lad et par ben stikke op af jorden i et bed i haven. Det eneste du skal bruge, er to pinde, som du kan beklæde med balloner eller håndklæder for at skabe lidt fylde. Stik pindene i jorden, og giv dem et par bukser og sko på. Har du ingen have, kan du lave samme trick i en blomsterkrukke med en afrevet plastikhånd eller -fod.

Tip! Er du i tvivl om reglerne for ”trick or treat”, så læs med her.

Få 3 kreative ideer til udskæring og dekoration af Halloweengræskar
IDEER TIL UDSKÆRING OG DEKORATION AF HALLOWEENGRÆSKAR

Pynt op med halmballer og græskar

Sørg for at mørklægge din trappesten eller -opgang, og pynt med halmballer og udskårne græskar med uhyggelige ansigter og fyrfadslys. De giver den helt rigtige (u)hyggestemning.

 

Uhyggelig dørmåtte

Næste skridt er dørmåtten. Lad det være en uhyggelig en af slagsen med spøgelser, skeletter og spindelvæv. Du kan købe én, der endda giver et skrig fra sig, når du træder på den, eller du kan lave din egen med et uhyggeligt budskab. Skriv for eksempel Do not enter eller Welcome to the dark side.

 
Tip! Ingen Halloween uden masser af hårrejsende godter. Gem det hjemmelavede og sunde slik til en anden dag og gå all ind på lakrids, skum og vingummi i form af vampyrer, dødningehoveder og raslende gebis.

 

Uhyggelig udklædning

Når du åbner døren, kan du ikke bare stå der i dit hjemmetøj og sutsko. Det er mørkets kræfter, trolddom og magi, der er på spil denne aften, så tænk i raslende skeletter, bloddryppende zombier og gnæggende hekse. Se for eksempel, hvordan du nemt kan lave dit eget kostume som den (næsten) onde heks, Maleficent.

Chokolademuffins med hindbær pyntet med ostecreme og Oreos.
MUFFINS MED FLAGERMUS