Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Drinks til Valentinsdag

Hvilken drink byder du din elskede til Valentinsdag​?
Få inspiration til lækre drinks til Valentinsdag med Rumchata, Mom Love eller Jack D Honey nedenfor.

Ginger Bee

3 cl. Jack Daniel’s Tennessee Honey
15 cl. ginger beer
1 cl. limesaft
Masser af isterninger

Storytelling Jack Daniel’s Tennessee Honey:

Jack Daniel’s Tennessee Honey er en blanding af Jack Daniel’s Tennessee Whiskey og en unik honning-likør. Tennessee Honey har en helt speciel smag, som er umiskendeligt Jack og dog helt sin egen. Med hints af honning og en naturlig rundhed byder Jack Daniel’s Tennessee Honey på en uventet, men unik og delikat smag.

Jack Daniel’s Tennessee Honey nydes med is eller i forskellige drinks fx Ginger Bee – en forfriskende drink, der passer rigtigt godt til fx grillmad, på en varm sommerdag, eller blot når du har lyst til den perfekte blanding af sødt, surt og bitter.

 

MoM Love Gin & Tonic

4 cl MoM Love
Masser af isterninger
Fyld op med tonic
Pynt med halve eller kvarte jordbær

Storytelling MoM Love:

MOM Love er en fantastisk pink gin frembragt på jordbær og eksotiske botaniske elementer. Friskhed og ungdom er nøgleord for MoM Loves spændende karakter. Efter 4 gange destillering og infusion af røde bær, fremstår den med en overraskende blødhed og livlig smag af jordbær. Vi anbefaler MoM Love i en forfriskende Gin & Tonic med masser af isterninger og friske jordbær

 

RumChata med is

RumChata
Masser af isterninger

Storytelling RumChata:

RumChata er en moderne, let og alsidig likør, som består af caribisk rom, fløde fra Wisconsin, kanel, vanilje og et særligt miks af hemmelige krydderier. RumChata nydes bedst i et glas med isterninger til kaffen eller som dessert. Prøv også Rumchata i iskaffen, den varme kaffe eller i en af mange lækre drinks. Du finder mange lækre opskrifter på rumchata.com.