Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Det betyder ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” for din mælk og ost

Som forbruger er det ikke ligegyldigt, hvad du putter i indkøbskurven, hvis du gerne vil passe på vores klima, miljø og dyrevelfærd. Måske kigger du i forvejen efter Ø-mærket, men vidste du, at der også er fødevarer, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse?

Løgismose Meyers er et af de brands, der går forrest i forhold i dyrevelfærd. Derfor har de blandt andet udviklet en mejeriserie med mælk, yoghurt og tykmælk samt en serie af fem gourmetoste, og begge dele er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Mærket sikrer, at dyrene har levet et godt liv med adgang til det fri, så du får altså ikke bare god smag med hjem, men også bakker op om dyrevelfærd.

Flere af vores Løgismose-varer, især blandt mejeri og fersk kød, er mærket med ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.
SMAGEN AF FRIHED

DET BETYDER ”ANBEFALET AF DYRENES BESKYTTELSE”

Er du i tvivl om, hvad mærkningen ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” dækker over, kan du her blive klogere på, hvilken forskel det gør for de køer, som har leveret mælk til din ost og mejeriprodukter.

 

1. Køerne får frisk luft

Mange malkekøer står indendørs i stalde hele deres liv. ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”-stemplet sikrer, at alle malkekøer kommer på græs i minimum 150 dage i sommerhalvåret, hvor de får masser af frisk luft og kan udleve deres naturlige adfærd.

 

2. Køerne har det godt i stalden

Når køerne om vinteren er i stalden, har de gode forhold, så de kan rejse og lægge sig naturligt. Staldene er også indrettet med roterende børster, så køerne kan klø sig og udføre naturlig hudpleje.

 

3. Fokus på frihed

Dyrenes frihed er i fokus. Derfor bliver ingen tyrekalve aflivet, og ingen køer bliver bundet.

 

4. Et godt liv giver god smag

Når køerne lever et godt liv, bliver den mælk, smør, yoghurt og ost, som vi får fra dem, helt naturligt også god. Dyrevelfærd giver en god smag i munden på alle måder.

 

5. Du hjælper flere dyr til et godt liv

Når du vælger produkter ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”, er du med til at øge efterspørgslen efter produkter fra dyr, der har levet et godt liv med masser af frisk luft og en naturlig kost.

 

Få flere gode råd til, hvordan du kan købe ind med god samvittighed lige her.

 

Kilder: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/logismose-meyers og https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/anbefalet-af-dyrenes-beskyttelse