Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

9 tips til pakkekalenderen til hele familien

Pakkekalenderen er en superhyggelig tradition, hvor både store og små kan glæde sig til at vågne op til en lille gave hver dag i december. Selvom der stadig er tid til 1. december, er det nu, du skal i gang, hvis du gerne vil give gode kalendergaver, der ikke koster en bondegård. Her får du 9 gode ideer til sjove gaver til både de små, teenagerne og de voksne.

Pakkekalender til de små

De fleste børn elsker julen og forbinder den med nisser, hygge, godter og ikke mindst masser af gaver.

  • Kreative gaver er altid et hit, da det er noget, de små kan hygge sig med, mens de venter spændt på, at det skal blive juleaften. Det kan være en ny farve modellervoks, et lille tryllesæt eller en notesbog til fine tegninger.
  • Små gaver som symbol på hyggelige aktiviteter, I kan lave sammen. Giv for eksempel de små en kageudstikker, så I kan bage peberkager, en lille børnesaks, så I kan klippe julepynt eller en pakke micropopcorn, så I kan lave hjemmebiograf.
  • Bløde pakker i form af nattøj med yndlingsfigurerne, sjove strømper eller en plysset lille bamse.

Psst! Skal det være nemt, kan du også snuppe en færdig pakkekalender med 24 små overraskelser fra de smås yndlingsunivers – uanset om det er Ramasjang, Frost eller Paw Patrol.

Pakkekalender til teenagere

Selv om dit lille pus er blevet teenager, falder en pakkekalender stadig i god jord – og gør det måske lidt lettere at komme ud af sengen om morgenen.

  • Julepynt til værelset. Det kan være et flot kalenderlys i fine farver eller metallic look, en lyskæde eller en fin lille engel.
  • Cykellygter, så du er sikker på, din teenager kommer sikkert frem i december-mørket.
  • Små, søde godter som en pakke tyggegummi, en pose chips eller yndlingschokoladen.

Pakkekalender til de voksne

Det kan godt være lidt sværere at finde på 24 forskellige små gaver til voksne, så vælg i stedet et tema, og hold dig til det.

  • Øl-kalender med 24 sjove specialøl – du kan købe den færdig eller selv sammensætte den ud fra din udkårnes favoritter.
  • Chokoladekalender med 24 stykker rigtig god chokolade – denne kan du også købe færdig eller lave i en mere personlig udgave med den chokolade, personen allerbedst kan lide.

Gourmet-kalender med 24 små, lækre specialiteter er den perfekte pakkekalender til madelskeren. Gå efter delikatesser som god kaffe, spændende krydderier, marmelade og nødder.