Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

9 hjemmelavede gaver til fars dag

Den 5. juni skal alle søde fædre have et ekstra stort kram. Det er nemlig den dag, vi fejrer fars dag i Danmark. Skal verdens bedste far også forkæles med en gave, kan du gribe en af vores mange ideer til hjemmelavede gaver, der med garanti vil få det store smil frem på hans ansigt.

Mal-selv-tegning

Lad børnene finde deres bedste tusser og farveblyanter frem og gøre sig klar til at farvelægge løs. Vi har nemlig fået designet en flot mal-selv tegning med ordet FAR gemt i billedet, som børnene kan farve og sætte deres helt eget præg på. Print tegningen her.

Pyntet fotoramme

Kig kamerarullen på telefonen igennem og find et billede af far sammen med børnene. Få billedet fremkaldt, og sæt det i en enkel fotoramme i træ, som børnene kan pynte med maling, glimmer, pailletter, fjer eller hvad de har lyst til. En sød og personlig gave, som han kan have til at stå på sit skrivebord.

Tip! Giv gaven til far et ekstra personligt udtryk ved at pifte den op med en sej indpakning. Læs her, hvordan du gør din gave helt uforglemmelig.

Hjemmelavet gavekort

Lad ungerne forære ham et gavekort til en oplevelse, han elsker at lave sammen med dem som en tur i biografen eller en fodboldkamp i haven. Det kan også være et gavekort til ren far-forkælelse som for eksempel en aften, hvor han må se fodbold i fjernsynet, mens han bliver opvartet med kolde øl og chips. Vi har lavet en skabelon til et gavekort – så skal du bare selv udfylde det. Print skabelon her.

 

Kaffekop

Morgenkaffen kommer til at smage endnu bedre, når han drikker den af sin helt egen kaffekop. Lad ungerne lave små tegninger med keramiktusser og skriv eventuelt også verdens bedste far derpå – så vil der ikke være et øje tørt.

 

En overraskelse til madpakken

De fleste fædre har en sød tand, så hvorfor ikke forkæle ham med hans yndlingskage – lige til at have med i madpakken og gøre arbejdsdagen lidt sjovere, indtil I ses igen. Måske en saftig chokoladekage

Vidste du, at… Den allerførste fars dag fandt sted den 19. juni 1910 i USA? Pigen Sonora Dodd ville nemlig hædre sin far, der var krigsveteran og enlig far til seks børn.

Få flere idéer til gaven til verdens bedste far på Fars dag.
FARS DAG – 7 GAVER HAN BLIVER GLAD FOR

Et sødt kort med hånd-/fodaftryk

Et aftryk af en lille hånd eller fod er både et sødt minde og noget, børnene synes er rigtigt sjovt at være med til at lave. Lad dem smøre hænder og fødder ind i maling og lave et aftryk på dette søde kort, vi har lavet specielt til fars dag. I kan eventuelt også sætte kortet i en ramme, så det kan få sin helt egen plads på væggen. Print kortet her.

 

Grillforklæde

Grillsæsonen er over os, så lad ham flippe bøffer med stil denne sommer. Forær ham et flot grillforklæde, som ungerne har pyntet med forskellige kartoffeltryk. Det eneste, I skal bruge, er et par store bagekartofler, tekstilmaling og jeres fantasi. Skær kartoflerne midt over og udskær et mønster eller en figur i hver. Det kan for eksempel være et hjerte, en stjerne eller bogstaverne F-A-R. Tryk så et flot mønster på forklædet.

 

Udødelig kaktus

Har han ikke grønne fingre, vil han elske at få en grøn plante, der aldrig kan gå ud. Find en masse flotte sten i forskellige størrelser, lim dem oven på hinanden og mal dem som en kaktus. Sæt herefter stenene sammen i en urtepotte, og I har den sejeste udødelige kaktus.

 

Nøglering

Gør det nemmere for far at holde styr på sine nøgler med en fin nøglering. Lav for eksempel en sej nøglering ved at sætte store træperler eller små pomponer i hans yndlingsfarver på en lædersnor. I kan også tegne en sød og sjov figur i krympeplast og sætte den i en nøglering.