Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

8 tips til mere træning i hverdagen

I en travl dagligdag kan det være en udfordring at kombinere familieliv med træning. Så derfor får du her otte tips til mere træning i hverdagen, der giver dig sved på panden og baller af stål – næsten uden, at du opdager det!

1. Siddende motion, ja tak!

Skift din stive kontorstol ud med en stor balancebold, og lad dine core-muskler arbejde løs, mens du selv arbejder – genialt!

2. Kom op!

Du kan også gøre det til en vane at stå op og arbejde noget af tiden. Står du op i tre timer af din arbejdsdag, forbrænder du 120 kalorier mere, end hvis du sad ned, det er enkel motion.

3. TRÆN MAVE, MENS DU LAVER MAD

Når du alligevel står og rører i kødgryderne, kan du lige så godt stå på et balancebræt og træne dine mave- og benmuskler samtidig.

Få tips til 5 gode yogaøvelser du kan lave hjemme
5 GODE YOGAØVELSER TIL DIN HJEMMETRÆNING

4. Legende let

Tag en foam-roller med ned på gulvet, næste gang ungerne udfordrer dig til vendespil eller LEGO-byggeri, så kan du snildt give dine ømme muskler en rullende massage, imens I leger. Hvil blot den del af kroppen, du vil massere, oven på foam-rolleren og rul frem og tilbage.

5. RUL DIG TIL EN SIXPACK

Det er ikke godt for din sundhed at sidde stille for længe ad gangen. Hav en ab-roller liggende på dit skrivebord, og hop ned på gulvet et par gange i løbet af arbejdsdagen og giv din overkrop en effektiv træning. Tjek videoen her for at se, hvordan du ruller rigtigt.

6. Vask dig til drømmenumsen

Gør det til en vane at lave squats, når du hænger vasketøj op. Lav en squat, hver gang du skal samle et nyt stykke tøj op og voila … du får ikke bare faste baller, men styrker også musklerne i hofter, lår, mave og ryg.

Læs også: 4 effektive træningsformer til den dovne

7. GØR SOFAEN TIL DIN TRÆNINGSMAKKER

Når først ungerne er puttet, venter tv-hyggen, men i stedet for at flade ud i sofaen, kan du lave enkle, men effektive styrkeøvelser i sofaen, så du får lidt motion mens du bliver underholdt. Få inspiration til styrkeøvelser i sofaen her.

8. Sving hofterne foran fjernsynet

Du kan også give hofterne en svingtur i en hulahopring, mens du ser din yndlingsserie på Netflix – på den måde forbrænder du 100 kalorier på bare 15 minutter.

 

Fra lørdag d. 1. september til fredag d. 7. september 2018 kan du i Netto bl.a. finde hulahopring, foam roller, balancebræt, fitnessbold og træningshjul.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.