Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

8 musthaves til dit barns skolestart

Lige om lidt oprinder den store dag, hvor dit barn skal starte i skole. Men hvad er det nu lige, der er vigtigt at have klar til skolestart? Vi klæder dig på, så dit barn ikke mangler noget. Læs med lige her.

1. Skoletaske

Den nye funklende skoletaske er måske noget af det allervigtigste for dit barn. Men husk, at det ikke skal være ’Frost’ eller ’Spiderman’, der skal afgøre hvilken taske, I vælger.

Det vigtige er, at vælge en skoletaske, der passer til barnet størrelse, så den ikke er for stor og tung at bære rundt på. Tasken skal sidde ind til ryggen – over numsen – og være behagelig at have på. Kig også efter, at tasken ikke er bredere end dit barns ryg, og at stropperne sidder så tæt på halsen som muligt, så de ikke glider af skuldrene.

Mangler du inspiration til madpakken? Få idéer til 3 lækre rugbrødsmadder med et tvist.

 

2. Gymnastikpose

Når der er idræt på skemaet, skal dit barn også have sportstøj, sko og håndklæde med, så en smart gymnastikpose er ikke til at undvære. Nogle skoletasker har en tilhørende gymnastikpose, der nemt kan klikkes på tasken.

 

3. indbinding af skolebøger

Beskyt dit barns skolebøger med et bogbind. Bind skolebøgerne ind i farverig bogpapir eller tag den nemme løsning, og vælg et strækbart bogbind - Så undgår du besværet med indbinding.

Bogbind er praktisk, men også en mulighed for at gøre skolebøgerne mere personlige og genkendelige for dit barn. Vær' kreativ og brug f.eks. en voksdug som bogbind - det er anderledes og mere holdbart end det klassiske bogpapir. Se hvor nemt det er her.

 

4. LEKTIEHJÆLP

Kniber det med at huske formler og begreber fra biologi, fysik og kemi? Og hvordan er det nu med engelsk grammatik? I takt med at dit barn får brug for hjælp til sværere opgaver, kan du opfriske dine færdigheder med ’Hjælp dit barn’-bøgerne, der giver hjælp og støtte til lektierne.

Få idéer til, hvordan du kan pifte dagen op med lækre, spændende og ikke mindst lette madpakker.
SPÆNDENDE MADPAKKER TIL HELE FAMILIEN

5. PENALHUS, BLYANTER OG VISKELÆDER

Lige som med skoletasken, så findes penalhuse i alle mulige størrelser, former og farver. Gå efter et enkelt og overskueligt et af slagsen, så dit barn hurtigt og nemt kan finde, hvad det skal bruge.

Men hvad skal der i penalhuset? Et barn i 0. klasse har typisk brug for 2 til 3 gode skriveblyanter (så der altid er én, der er spidset), blyantspidser, viskelæder, lineal, saks og farveblyanter.

6. SKRIV PÅ TAVLEN – DERHJEMME

Hæng en smart selvklæbende kridttavle op på dit barns værelse. Så bliver det meget sjovere at øve bogstaver og små regnestykker derhjemme.

Start dagen med morgenmad, som giver dig energi. Få her 7 ideer til morgenmad - en god start på dagen.

 

7. Madkasser til det hele

Det er umuligt at lære nye ting på tom mave. Med et par smarte beholdere til madpakken slipper dit barn for moste bananer og flade rugbrødsmadder, og det bliver nemmere at smøre en indbydende madpakke, der kan holde dit barn kørende hele dagen.

Perfekte til madpakken: Prøv disse lækre meat pies.

 

8. Drikkedunk

Giv dit barn gode drikkevaner med en sjov vandflaske, der får postevandet til at glide ned lidt nemmere.

  

Fra lørdag d. 28. juli til fredag d. 3. august 2018 kan du i Netto bl.a. finde bøger til lektiehjælp, blyanter, lineal, drikkedunk og madkasse.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.